Studenti z Finska, Polska a Jižní Koreje zahájili podzimní sérii InteGREAT Party

Finové, Poláci a Jihokorejci si hned jako první ze zahraničních studentů mohli vyzkoušet, jaké je reprezentovat svou zemi před zraky svých mezinárodních přátel. Inspirovat se sice mohli během české InteGREAT Party, která probíhala v rámci Orientation weeku, ale jak již je zvykem, každá země si ráda pojme show po svém.

Jedenáctého října jsme tak v P.M. klubu mohli ochutnat tradiční polské, finské i asijské pochoutky. Po degustaci přišli na řadu prezentace jednotlivých zemí a my se tak kromě poslechu zajímavých zeměpisných faktů mohli například podívat, jak to vypadá v takové tradiční finské sauně, prohlédnout si typické kroje z Jížní Koreje či soutěžit v pojídání ostrých asijských nudlí. Závěr patřil Polákům, a přestože show pojali, na rozdíl od svých kolegů, poněkud tradičněji, nic to neměnilo na faktu, že svým vystoupením bravurně zakončili první InteGREAT Party.

V dalších týdnech se můžeme těšit na show zemí jako jsou USA, Švédsko, Německo, Taiwan a další. Výběr jednotlivých států je sestaven tak, aby byl co nejrozmanitější a na chuť si tak přišel každý. Přijďte tedy podpořit svou oblíbenou zem také!

Jitka Poštulková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *