Vánoční besídka 2018 & představení nového Teamu Spring 2019

Semestr Fall 2018 dobíhá do svého zdárného konce. Mezinárodní studentský klub ISC pořádá kultovní akci – Vánoční besídku. Akce se účastní každý kdo může. Řada z nás toho večera odmítá pozvánky na firemní akce. S pozvánkou na rande v tento večer by ani George Clooney neuspěl! Scházíme se na Masarykově koleji v našem slavném undergroundu u Honzíka! Mikrofonu se ujímá kdo jiný než prezidentka ISC Terka Faltysová.

Večerem nás provází naše Terka! #ISCtogether #ISCforever

Terka vítá všechny přítomné včetně ctěných hostů z Rektorátu ČVUT nebo zkušených ISC alumni. Projev naší prezidentky je plný slov vděku a uznání všem, co se zasloužili o fungování ISC. Projev je také plný optimismu a víry v budoucnost klubu ISC v novém složení. Přítomní už málem ani nedýchají. Za okamžik bude odtajněno složení Teamu na semestr Spring 2019. Atmosféra by se dala krájet.

Prezident ISC pro rok 2019 Jakub Nový slavnostně křtí nový kalendář.

Jako první Terka představuje prezidenta ISC pro rok 2019 Jakuba Nového. Všichni přítomní za potlesku povstávají. Sál jásá. Chvíle euforie.
Přátelé, Faltýnová to už pořádně rozjíždí! A jaký by to byl rozjezd bez pořádného křtu nového kalendáře? Rituálu se s chutí ujímá Kuba. V následném nástupnickém projevu nového prezidenta zdůrazňuje Kuba podstatu ISC, smysl, vizi a význam ISC spiritu. Naplňuje tak přítomné odhodláním a motivuje k činnosti v ISC v dalším roce. Někteří přítomní se neubrání dojetí.
Poté Terka děkuje za spolupráci během celého roku své nejbližší, viceprezidentce Míše Šimové. Následně nám Terka představuje pravou ruku Jakuba Nového, nového viceprezidenta ISC, Michala Nečase. Terka během večera postupně jmenovitě děkuje každému členu Teamu Fall 2018 a předává diplomy za činnost. Současně veřejnosti postupně odtajňuje kompletní nový Team Spring 2019.

President: Jakub Nový
Vicepresident: Michal Nečas
Treasurer: David Mládek
Q&K: Honza Vůjtěch
LR: Matěj Mysliveček
HR: Míša Petříková
PR: Káťa Vrbová

Buddy Coordinator: Jiří Hájek
Point Coordinator: Tomáš Hrdlovics
Care Coordinator: Kristýna Švandová (Týnka)
Languages Coordinator: Rajmund Hruška
inteGREAT Coordinator: Petra Schůtová (Péťa)
Alumni Coordinator: Dominik Bureš
Activities Coordinator: Michal Kubina
IT Coordinator: Petr Fiedler (Fíďa)

Sport Coordinator: Tonda Ženíšek
Trips Coordinator: Kryštof Šimána
Video Coordinator: Míra Růžička
Press Coordinator: Marek Stehlík
Photo Coordinator: Dan Hynek
Promo Coordinator: Jitka Kuskovová
Visa Coordinator: Honza Batysta

Někteří se v Teamu loučí, jiní do Teamu přicházejí. Skvělá atmosféra neboli ISC spirit zůstává!

Na závěr se slova ujímá viceprezidentka Míša Šímová, aby poděkovala za skutečně excelentní výkon po celý rok 2018 také Terce. Strhující potlesk ne a ne skončit. Poté se starý i nový tým, současná ISC generace i generace ISC alumni, zkrátka všichni přesouvají k baru. S díky přijímám Malibu a s Vámi se pro dnešní večer loučím.

Šťastný rok 2019 Vám přeje
Marek Stehlík

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *