Novoroční kolečko aneb představení Teamu Spring 2018

Máme tady další rozjetý semestr pod vedením nové prezidentky Terky Faltysové, a tak je čas si představit ISC Team pro tento semestr:
1. Jaký je tvůj oblíbený dort?
2. Kdy a jak ses přidal(a) do ISC?
3. Jaký si přeješ, aby byl letní semestr 2018 v ISC a jak k tomu plánuješ přispět?
(4. Na závěr padla jedna dobrovolná bonusová otázka kočka nebo pes, ale odpověď najdete až na úplném konci)

 

Tereza Faltysová – President

  1. Čokoládový
  2. Z Buddy Session, kam jsem přišla skoro náhodně, jsem utekla, že email odevzdávat nechci :D. Pak jsem ale jela na Buddy Weekend a pak … konec :D. Už mě to vtáhlo a já byla až po uši v ISC (takže děkuji tehdejšímu a vůbec všem BC, jinak by tu spousta z nás nebyla ^_^)
  3. Že pojedeme bomby! S novým týmem koordinátorů tomu dáme pořádnou jiskru, každý něco ze sebe a výsledek bude jízda. Budu se snažit to koordinovat :). Spousta nováčků, spokojených Partaku, srandy, úspěchů, nových skills, nových talentu, příležitostí, příjemné prostředí a rozvoj nejen ISC ale hlavně nás samotných <3.

Michaela Šímová – Vicepresident

  1. Čokoládový se šlehačkou
  2. V únoru 2016. Jako Buddy jsem se přidala k balení WP, když jsem šla na PDG schůzku.
  3. Dynamický a hlavně abychom si ho všichni užili. Budu podporovat členy ISC v tom, co je baví. Pomáhat Terce se všemi administrativními a neadministrativními záležitostmi. A také plánuji všechny často objímat a spoluvytvářet skvělou atmosféru v ISC. <3

Tomáš Hanousek – Human Resources

  1. chesekake, v Asii jsem si potom oblíbil rýžový dort s rýžovou náplní
  2. Můj první pokus o přidání do ISC proběhl v době, kdy už byli rozebráni všichni zahraňáci, tak su ostrouhal. Podruhé už to bylo o něco úspěšnější, i buddíky jsem si kompenzoval tento semestr, takže nakonec jsem jich měl asi 6. A jejich kamarády vůbec nepočítám.
    Po buddy session jsem šel k Honzíkovi, ještě netušíce, co mě čeká, pak jsem dorazil na nějakou tu schůzku, buddy weekend a už jsem byl íescéčkový. Bylo to roku skoč na mě z boku – psal rok 2015, zimní semestr.
  3. Jaký jiný než výborný. Vypadá to na super semestr a pár změn oproti předchozímu semestru. Z mojí strany k tomu plánuji přispět motivací nováčků i stávajících členů. A nákupem lepších a chutnějších bonbónů než minulý semestr 🙂

Martin “Speedy” Průcha – Treasurer

  1. Sacherův dort
  2. V lednu/únoru 2016 na Buddy Session.
  3. Co nejbohatší 🙂

Jan Jarkovský -Public Relations

  1. Dorty nemám nijak zvlášť rád, ale koláče jo
  2. Od prosince 2015 do ledna 2016 mě do ISC stahovala Terka Kadlecová, na Buddy Session jsem vyplnil dotazník, došel jsem na PR schůzku a už to bylo.
  3. Rozhodně největší motivace je, udělat letní semestr 2018 nezapomenutelným zážitkem pro zahraňáky. Rád bych motivoval Parťáky činností mého týmku a snad se nám bude dařit tvořit samé dobré věci. Přeji si, abych na konci semestru byl pyšný na to, s čím svou pozici předávám dál.

Matěj Mysliveček – Local Representative

  1. Punčák
  2. V zimním semestru roku 2015, děsně jsem chtěl fotit.
  3. Přeji si, aby se ISC zase o fous vylepšilo. Tomu napomůžu starostlivým přístupem.

Eva Machová – Quality and Knowledge Manager

  1. Tvarohový s malinama
  2. Jaro 2014 na základě básnění jednoho z Alumni
  3. Usměvavý a pohodový. Doufám, že se mi podaří uspořádat akce, kde se Parťáci víc poznají, vzdělají a odpočinou si od věčných stresů.

Zuzana Havlíčková – inteGREAT Coordinator

  1. s marcipánem a čokoládou popřípadě kebab
  2. Zimní semestr 2016; Martin Průcha mi řekl, ať si vezmu zahraňáka
  3. Hlavně pohodový a plný kebabu! Chci, aby se nám zdařily všechny nadcházející párty! Chtěla bych do inteGREAT zapojit co nejvíce lidí.

Petr Fiedler – Point Coordinator

  1. Medovník
  2. 27. 2. 2017 na české prezentaci v PM, přes Fílu a pak Speedyho do IT teamu
  3. Pohodový a nenáročný; budu se snažit, aby vše bylo včas.

Václav David – Activities Coordinator

  1. krtkův dort
  2. jaro 2017
  3. aktivní

Kateřina Čermáková – Languages Coordinator

  1. Větrník(y)
  2. Vždycky sem byla ulítlá na lidi ze zahraničí. V únoru 2014 sem potkala VŠE erasmáky v tramvaji a přemejšlela, jestli k nám taky někdo nejezdí. Byla sem nadšená, když sem zjistila, že máme ISC a měla to štěstí, že hned ten týden se konala Parťák přednáška Mársí. Už z ní sem odcházela s chorvatským zahraňákem a od tý doby sem tak nějak na ISC závislá 🙂
  3. Chci aby byl skvělej.. rozhodně k tomu hodlám přispět luxusníma jazykovejma kurzama, café lingeama a nadupanou tandem databází!

Martin Petráček – Buddy Coordinator

  1. těžká otázka – asi nějaký čokoládový
  2. Před 2 lety jsem si vzal prvního buddíka – plánoval jsem zahraniční výjezd a chtěl jsem trochu poznat jak mezinárodní komunita studentů funguje. Pak jsem odjel na půl roku na výjezd a po návratu mi tohle prostředí hodně chybělo – takže jsem si vzal buddíků už rovnou víc a celkově se víc zapojil do různých aktivit ISC.
  3. Aby lidi bavilo to co dělají a aby akce které ISC dělá měly smysl a bavily jak účastníky tak organizátory. To by snad mohlo stačit 🙂
    Jak tomu plánuju přispět – na to se nedá obecně odpovědět, ale budu se snažit pomáhat jak s plánováním tak s organizací jak nejlépe dokážu.

Filip Marek – IT Coordinator

  1. Čokoládový šlehačkový s banány
  2. V září 2016 jsem dorazil do NTK na Buddy Session, abych zjistil, co že to tedy je ten Buddy program a ISC. Po pár dnech jsem si vybral prvního zahraňáka. A pak jsem přišel do Pointu pomoct s registracemi, na kterých jsem strávil téměř celé tři dny. Na začátku semestru pak přišel Buddy Weekend, kterého jsem se zúčastnil, a od té doby mi bylo jasné, že už v ISC určitě zůstanu 😀
  3. Přál bych si, abychom si ten semestr hlavně všichni co nejvíc užili, jak Parťáci a Buddíci, tak i Zahraňáci. Přispět k tomu plánuju tím, že se budu snažit, aby tento semestr proběhly alespoň dvě LAN party na kterých si všichni společně pořádně zapaříme 😀

Michal Štádler – Alumni Coordinator

  1. Ovocný
  2. Červenec 2012, po zkoušce z lineární algebry
  3. Pestrý. Budu šířit pestrou náladu

Michal Cihlář – ISC Care Coordinator

  1. Schwarzwaldský, čokoládový, i jiný s hodně náplní
  2. Přidal jsem se na podzim 2017 abych měl mimoškolní aktivitu do životopisu. Ale už 14 dnech jsem pochopil, že moje účast v ISC bude mnohem víc.
  3. Přeji si aby letní semestr 2018 byl plný zajímavých událostí a výletů pro zahraňáky, a aby jsme se co nejvíce bavili při jejich přípravě.

Bonusová otázka: Kočka nebo Pes?

 

Jedna myšlenka na “Novoroční kolečko aneb představení Teamu Spring 2018”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *