Care Your Buddy Teambuilding

První máj je lásky čas. A co my milujeme nejvíce? Hmmm?

No ISCčko přece! 😛 A ISC miluje nás a tak nám připravilo krásné prvomájové počasí (poručíme větru dešti! ISC vládne všemu! 😀 😀 :D).

A v rámci mezitýmkové lásky jsme si spojili teambuildingy dvou týmků. Care&Buddy <3 <3 <3. Čím víc parťáků, tím víc radosti přece! 🙂

Jeli jsme tramvají, vláčkem, autem, na koloběžce, na kole, na jednokolce, metrem, pozdě, načas, spolu i každý zvlášť. Ale nakonec jsme se všichni sešli v Prokopském údolí.

Vybaveni jídlem, dekami, karimatkami, kytarou a skvělou náladou jsme se vydali objevovat krásu tamní přírody. Nádherné výhledy, jezírko, hluboký jeskynní průchod, workout koutek, krok out of comfort zone při loupání banánů z druhé strany :D, to všechno jsme si užili plnými doušky! Nakonec jsme se usadili u ohniště, nasbírali dostatek klacků, vytáhli slackline a žonglovací míčky, do potoka dali chladit nutné tekutiny a za lovení rybiček si užívali dne. Opekli jsme si buřty, mrkve i banány, zazpívali spoustu písniček, snědli, co se dalo, probrali jsme,,co máme rádi” 😀 a tak se stalo, že najednou bylo 10 večer.

Tím to ale z daleka neskončilo. Držáci se ještě vydali do Dejvic k uskutečnění první pure ISC svatby pod sakurami v Technické ulici. Treasurer ,,z moci mu Boardem svěřené” prohlásil pár za právoplatný, oba slavnostně přísahali na 3D mini gauč. Proběhl polibek pod rozkvetlou třešní. No a to jsme samozřejmě museli ještě kvalitně posvětit u Honzíka.

Honzo, Honzo, Honzo, Honzo, Honzo, Vašku, Michale, Emmčo, Evane, Myško, Vojto, Tondo, Marťo, Domčo za Buddy a Care team coordinátory vám moc moc moc děkujeme za skvělý den!  <3

Byla to paráda a jsme hrozně rády, že máme v týmcích tak skvělé lidi!

Terka & Míša

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *