Novoroční kolečko aneb představení Teamu Spring 2018

Máme tady další rozjetý semestr pod vedením nové prezidentky Terky Faltysové, a tak je čas si představit ISC Team pro tento semestr:
1. Jaký je tvůj oblíbený dort?
2. Kdy a jak ses přidal(a) do ISC?
3. Jaký si přeješ, aby byl letní semestr 2018 v ISC a jak k tomu plánuješ přispět?
(4. Na závěr padla jedna dobrovolná bonusová otázka kočka nebo pes, ale odpověď najdete až na úplném konci)

 

Pokračování textu Novoroční kolečko aneb představení Teamu Spring 2018

Rok 2017 za námi a jak to vidí ISC Spirit

Tři sta šedesát pět dní roku dva tisíce sedmnáct už je dávno za námi. A tak mi dovolte krátké shrnutí tohoto úžasného roku očima ISC Spiritu.

„V lednu 2017 mě Terez Vlasáková přehodila do rukou Tété Kadlecové. Chvíli bylo takové mrtvé období, stávající Parťáci mnou totiž byli přesyceni a ti noví mě ještě nechápali. Navíc bylo zkouškové….A tak jsem si i já odpočinul, nezbývalo mi než mýt nádobí v Pointu. Netrvalo však dlouho a už jsem byl s novým ISC Teamem na cestě na přípravný víkend. Za chvíli přijeli zahraňáci, úspěšně se zapsali na fakulty, užili si své první chvíle v Praze a semestr se pomalu zaběhl. Mně se podařilo s každým členem ISCčka navázat velmi kamarádský vztah a každý jednotlivec objevil opět nový rozměr mne samotného. I několik zahraňáků se aktivně zapojilo a já měl možnost naučit se slovíčka jazyky, které jsem do té doby neznal. A to jsem v ISC od samého prvopočátku! Vlastně jsem se na půdě ČVUT pohyboval už dávno před tím…..Po boku pana Požára a Robina, Vládi Maliny a dalších nadšenců….ale to je zas jiná pohádka…..rád vám ji někdy povím.

Letní semestr 2017 utekl velice rychle, najedou bylo opět zkouškové a dění v ISC se trochu utišilo. Já doprovázel Parťáky i zahraňáky na zkouškách a vždy, když se cítili v koncích, jsem jim trochu pomohl, takže všichni to zvládli. Přišlo léto, kdy jsem se nevypařil a ani neodjel na dovolenou. S těmi nejpracovitějšími Parťáky jsme připravili nový Survival Guide a pracovali dále na českém webu, připravili web pro akci S ČVUT do světa Study Abroad Fair (SAF) a skoro se nám povedlo pustit se do rekonstrukce strahovského ISCčka. Pokračování textu Rok 2017 za námi a jak to vidí ISC Spirit