Care Your Buddy Teambuilding

První máj je lásky čas. A co my milujeme nejvíce? Hmmm?

No ISCčko přece! 😛 A ISC miluje nás a tak nám připravilo krásné prvomájové počasí (poručíme větru dešti! ISC vládne všemu! 😀 😀 :D).

A v rámci mezitýmkové lásky jsme si spojili teambuildingy dvou týmků. Care&Buddy <3 <3 <3. Čím víc parťáků, tím víc radosti přece! 🙂

Jeli jsme tramvají, vláčkem, autem, na koloběžce, na kole, na jednokolce, metrem, pozdě, načas, spolu i každý zvlášť. Ale nakonec jsme se všichni sešli v Prokopském údolí.

Vybaveni jídlem, dekami, karimatkami, kytarou a skvělou náladou jsme se vydali objevovat krásu tamní přírody. Nádherné výhledy, jezírko, hluboký jeskynní průchod, workout koutek, krok out of comfort zone při loupání banánů z druhé strany :D, to všechno jsme si užili plnými doušky! Nakonec jsme se usadili u ohniště, nasbírali dostatek klacků, vytáhli slackline a žonglovací míčky, do potoka dali chladit nutné tekutiny a za lovení rybiček si užívali dne. Opekli jsme si buřty, mrkve i banány, zazpívali spoustu písniček, snědli, co se dalo, probrali jsme,,co máme rádi” 😀 a tak se stalo, že najednou bylo 10 večer.

Tím to ale z daleka neskončilo. Držáci se ještě vydali do Dejvic k uskutečnění první pure ISC svatby pod sakurami v Technické ulici. Treasurer ,,z moci mu Boardem svěřené” prohlásil pár za právoplatný, oba slavnostně přísahali na 3D mini gauč. Proběhl polibek pod rozkvetlou třešní. No a to jsme samozřejmě museli ještě kvalitně posvětit u Honzíka.

Honzo, Honzo, Honzo, Honzo, Honzo, Vašku, Michale, Emmčo, Evane, Myško, Vojto, Tondo, Marťo, Domčo za Buddy a Care team coordinátory vám moc moc moc děkujeme za skvělý den!  <3

Byla to paráda a jsme hrozně rády, že máme v týmcích tak skvělé lidi!

Terka & Míša

Recenze na Wild Weekend

Jak shrnout Wild Weekend? Nachozeno 25 kilometrů v horách? Pro některé poprvé vyzkoušena chůze ve sněhu? Nebo třeba můžeme vytáhnout útržky hlášek z feedbacku, který jsme dostali! Mrkněte:

,,I’ll bring ISC Fishing to my country!!!“

,,…We did walk five hundred miles and we would walk five hundred more!…“

,,Ahoj kotě, jedno pivo prosím“

,,Just thank you.“

,,I’ll never forget this weekend we spent together.“

,,Děkuju moc, miluju ISC, Užasně vikend se nejlepší lidi. Je byl velmi sranda!!!“

,,The game to find your way into the the forrest to the accommodation – very funny!“

,,Hiking in the snow! Cook the sausages on fire!“

,,Hiking after dark for the first hike was quite difficult, but other than that fabulous trip and organizers!“

,,If only it would have been longer…“

,,You should have forced us to sleep outside“

,,I’m a survivor!“

,,I wish you to never loose energy and power to do some crazy stuff!“

,,I saw the stars. It was amazing“

Terka Faltysová (a zahraňáci)